گلدونه

دانسته ها و تجاربم را با شما به اشتراک می گذارم

گلدونه

دانسته ها و تجاربم را با شما به اشتراک می گذارم

دانسته ها و تجاربم را با شما به اشتراک می گذارم

آخرین مطالب

۱ مطلب در اسفند ۱۳۹۹ ثبت شده است

۰۲
اسفند

برای 4 نفر

400 گرم قارچ باریک خرد شده

یک پیاز کوچک

سی یک حبه 

آب مرغ 4 پیمانه

خامه یک دوم پیمانه

آب لیمو یک قاشق غ

نمک  و فلفل سفید

پیاز را با سه قاشق روغن تفت دهید سپس کمی جوزهندی رنده شده و سیر را اضافه کنید. بعد کمی تفت قارچها را اضافه کنید.حرارت را زیاد کنید تا آب بیندازند. بعد 4 قیقه حرارت را متوسط کنید در قابلمه را بگذارید تا قارچها بپزد تا وقتی که آبشان کامل جمع شود. سپس در ظرف را یرداشته و آب مرغ را اضافه کرده و جوش که آمد حرارت را کم کنید تا ریزجوش بزند.(حدود 20 دقیقه)

بعد با مخوط کن سوپ را پوره کنید. دوباره به قابلمه برگردانده خامه را اضافه کنید و بگذارید دوباره به حالت ریزجوش زدن برگردد. سپس آب لیمو، نمک و فلفل و بهم زده و از حرارت بردارید و در ظرف سرو کنید. نوش جان

می توانید 100 گرم قارج را اسلایس کرده و در کره تفت دهید تا آبش کشیده شود و بهمراه مرغ پخته ریش شده، قبل از افزودن خامه به سوپ اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه بجوشد.

  • گیتی خالقی