گلدونه

دانسته ها و تجاربم را با شما به اشتراک می گذارم

گلدونه

دانسته ها و تجاربم را با شما به اشتراک می گذارم

دانسته ها و تجاربم را با شما به اشتراک می گذارم

آخرین مطالب

۲ مطلب در بهمن ۱۳۹۸ ثبت شده است

۲۰
بهمن

یک روش عالی و ساده برای تهیه پیتزا خمیر نان باگت است که می توانید از نان فانتزی فروشی ها تهیه کنید.

برای یک قالب 22 سانتی 250 گرم تا 280 گرم خمیر لازم دارید.

کف قالب چرب شده پهن کرده و با موادی که دوست دارید پرکنید

بخاطر داشته باشید که حجم مواد روی خمیر نبایستی زیاد باشد.

سپس درون فر پخته تا پنیر طلایی و زیر نان هم قهوه ای طلایی شود.

  • گیتی خالقی
۰۸
بهمن

شلغم یکی از مواد غذایی است که خواص زیادی دارد بخصوص کلسیم و در فصل سرما مثل آنتی بیوتیک طبیعی عمل می کنه

معمولا بچه ها خیلی دوستش ندارن ولی من جدیدا یک روش پیدا کردم که بویش را از بین می بره و احتیاج به پختنش هم نیست

شلغم را خوب بشورید و پوست گرفته و حلقه ای خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید و رویش آب لیموی تازه بریزید تا شلغم ها به آب لیمو خوب آغشته بشوند. حالا آماده خوردن هستند جالبه هیچ بوی شلغمی را احساس نخواهید کرد

من با پسرم امتحان کردم جالبه متوجه نشد و خورد.

شما هم دوست داشتید امتحان کنید  

  • گیتی خالقی