گلدونه

دانسته ها و تجاربم را با شما به اشتراک می گذارم

گلدونه

دانسته ها و تجاربم را با شما به اشتراک می گذارم

دانسته ها و تجاربم را با شما به اشتراک می گذارم

آخرین مطالب

سوپ قارچ کرم دار

شنبه, ۲ اسفند ۱۳۹۹، ۱۰:۰۲ ق.ظ

برای 4 نفر

400 گرم قارچ باریک خرد شده

یک پیاز کوچک

سی یک حبه 

آب مرغ 4 پیمانه

خامه یک دوم پیمانه

آب لیمو یک قاشق غ

نمک  و فلفل سفید

پیاز را با سه قاشق روغن تفت دهید سپس کمی جوزهندی رنده شده و سیر را اضافه کنید. بعد کمی تفت قارچها را اضافه کنید.حرارت را زیاد کنید تا آب بیندازند. بعد 4 قیقه حرارت را متوسط کنید در قابلمه را بگذارید تا قارچها بپزد تا وقتی که آبشان کامل جمع شود. سپس در ظرف را یرداشته و آب مرغ را اضافه کرده و جوش که آمد حرارت را کم کنید تا ریزجوش بزند.(حدود 20 دقیقه)

بعد با مخوط کن سوپ را پوره کنید. دوباره به قابلمه برگردانده خامه را اضافه کنید و بگذارید دوباره به حالت ریزجوش زدن برگردد. سپس آب لیمو، نمک و فلفل و بهم زده و از حرارت بردارید و در ظرف سرو کنید. نوش جان

می توانید 100 گرم قارج را اسلایس کرده و در کره تفت دهید تا آبش کشیده شود و بهمراه مرغ پخته ریش شده، قبل از افزودن خامه به سوپ اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه بجوشد.

  • گیتی خالقی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی