گلدونه

دانسته ها و تجاربم را با شما به اشتراک می گذارم

گلدونه

دانسته ها و تجاربم را با شما به اشتراک می گذارم

دانسته ها و تجاربم را با شما به اشتراک می گذارم

آخرین مطالب

۱ مطلب در فروردين ۱۳۹۹ ثبت شده است

۱۳
فروردين

عید امسال که به خاطر کرونا مدت زمان بیشتری در خانه بودم و همچنین نمی تونستیم شیرینی بخریم البته بازم از ترس کرونا

فرصت خوبی برای درست کردن شیرینی بود.

امسال من شیرینی نخودچی را درست کردم. 

شیرینی نخودچی: .125 گرم روغن جامد، 125 گرم پودر شکر و 300 گرم آرد نخودچی

روغن و پودر شکر را می زنیم تا کرم بشه و بعد آرد قاشق قاشق اضافه کرده تا خمیر درست می شه. این مواد احتاج به ورز دادن داره تا خمیر درست بشه حداقل 10 دقیقه ورز با کف دست.

مواد را درون پلاستیک 24 ساعت در دمای محیط بزارید. و بعد دوباره کمی ورز بدهید و به ضخامت 1 سانت پهن کنید و قالب بزنید

فر را روی 170 درجه نیم ساعت گرم کنید

شیرینی ها را روی سینی که کاغذ روغنی گذاشتید بزارید و طبقه وسط 15 تا 20 دقیقه بپزید تا کمی زیر شیرینی تغییر رنگ بدهد ولی رنگ روی آن تغییر نکند.

حتما شیرینی که خنک  شد از سینی خارج کنید وگرنه از هم می پاشه 

نوش جان

  • گیتی خالقی