گلدونه

دانسته ها و تجاربم را با شما به اشتراک می گذارم

گلدونه

دانسته ها و تجاربم را با شما به اشتراک می گذارم

دانسته ها و تجاربم را با شما به اشتراک می گذارم

آخرین مطالب

سالاد تن ماهی

يكشنبه, ۳ آذر ۱۳۹۸، ۰۸:۴۵ ق.ظ

سلامی گرم به شما در این هوای سرد 

من مثل تمام خانم های شاغل با مشکل شام روبرو می شم اونهم با وقت کمی که بعد از برگشتن از سر کار دارم.

تن ماهی معمولا یک شام سریع محسوب می شه که متاسفانه این روزها قیمتش هم بالا رفته و کم کم داره به یک غذای لوکس تبدیل می شه.

با این حال اگه نخواهیم با سبزی پلو بخوریمش، خوردنش با نان به تنهایی سخت می شه.

من گاهی تن را با ذرت پخته شده می خورم ولی این سالاد تن ماهی هم که امتحان کردم مورد استقبال خانواده قرار گرفت.

تن ماهی را جوشاندم و آب اضافی آن را گرفتم و ریش ریش کردم. بعد برای هر تن ماهی نصف یک ساقه کرفس ریز خرد شده، یک قاشق غذاخوری پیاز قرمز خرد شده، یک حبه سیر ریز شده، 1 ق غ جعفری خرد شده، یک چهارم پیمانه سس مایونز ، کمی خردل و یک ق. غ آب لیمو را مخلوط کردم و نمک و فلفلش را تنظیم کردم. 

سس مایونز را می تونید بخرید یا خودتون درست کنید البته اگه خودتون درست کنید پون می تونید از روغن سالمتری مثل کنجد یا زیتون بی بو استفاده کنید سالمتر هم خواهد بود.

شما می توانید موادی که گفتم را کم و زیاد کنید بستگی به ذائقه خودتون داره، سالاد را بچشید و موادش را تغییر بدهید.

آشپزی همش تجربه است. 

  • گیتی خالقی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی